X-Faktor 1. élő adás – nyolcan maradtak versenyben

X-Faktor 1. élő adás - négyen kiestek, nyolcan maradtak

Az első élő showra 12 versenyző készülődött, a tét a legjobb nyolc közé kerülés volt. Az X-Faktor első élő adása székes feladatot hozott és hatalmas próbatétel elé állította a versenyzőket és a mentorokat.

A nap végén a Beneath My Skin, Imi Plaza, Tóth Roland és a The Palace számára pedig véget ért az X-Faktor. A tehetségkutató korábbi kiesői itt tekinthetők meg.

Lássuk a részleteket!

Ilyen volt az X-Faktor 2021 első élő adása

A biztos továbbjutóknak fenntartott székekért hatalmas harc folyt, hiszen a mentorok csak arról dönthettek, hogy az ő véleményük szerint kik érdemelnek továbbjutó helyet, de a nézők döntötték el, hogy kik azok, akik ott is maradhattak.

Nézd meg a produkciókat és döntsd el, hogy szerinted kinek kellett volna kiesnie!

Az X-Faktor első élő show-ban elhangzott dalok

Így dőlt el a kiesés és a továbbjutás

Amikor az összes produkciót bemutatták a versenyzők, a nézők az RTL 24 applikáción és sms-en leadott szavazatainak köszönhetően Paulina, Tabatabai Nejad Flóra, ALEE és Mehringer Marci ültek a továbbjutást jelképező helyeken, ám ezzel a show még nem ért véget.

A többi 8 versenyző sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még 4 versenyzőt továbbjuttathattak a szavazataikkal. Így a továbbjutók táborához még csatlakozhatott Ferenczi Kamilla, Nagy Regina Martina, Mardoll és a The Harmonies.

A Beneath My Skin, Imi Plaza, Tóth Roland és a The Palace, számára pedig véget ért az X-Faktor.

Egyet értesz a végeredménnyel?

A shownak mennie kell tovább. Jöjjön az X-Faktor 2021 második élő show!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

7 + 5 =

Scroll to top