X-Faktor 2021 mentorok: csapatra várva

X-Faktor 2021 mentorok

A 2021-es X-Faktor ismét négy mentorral keresi azt az énekest, akiben benne van az a bizonyos X. Ők négyen ülnek idén a mentorszékébe: Csobot Adél, ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás Peti.

Az X-Faktor 2021-es évadában a mentorok feladata ismét az, hogy kiválasszák, kik jussanak idén a táborba, majd a mentorházba, onnan pedig az élő show-ba.

A rengeteg jelentkezőt látva a feladat nem kicsi!

Csobot Adél az új arc az X-Faktor 2021 mentorok között

Az előző évadban még Dallos Bogi volt az egyetlen női mentor, azonban idén átadta a helyét Csobot Adélnak. Azóta tudjuk, hogy mi volt ennek az oka: Dallos Bogi a TV2.ben, a Sztárban Sztár színpadán énekel 2022-ben!

De nem csak ez az egyetlen változás a népszerű énekesnő életében! (Puskás Peti és Dallos Bogi ugyanis összeházasodtak, és már a nevük sem ugyan ez!)

Csobot Adél karrierje 2012-ben, az X-Faktor színpadán indult és a válogatók után az élő showban Malek Miklós mentoráltjaként bizonyíthatott, majd 3. helyezést ért el a tehetségkutató 3. évadában, onnan pedig szépen ívelt felfelé a karrierje. 2021-ben pedig mentorként segítheti majd a jelentkezőket.

De térjünk vissza az idei tehetségkutatóhoz!

Mert nem csak az x-faktor mentorok személyében lesz változás 2021-ben, hanem a műsorvezetőjében is: a jubileumi, 10. évadban Miller Dávid (alábbi fotón) az X-Faktor új műsorvezetője! Ő egyebek mellett a színpad mögött faggatja a boldog vagy éppen csalódott jelentkezőket.

Miller Dávid az X-Faktor jubileumi, 10. évadának a műsorvezetője

A szerkesztők azt ígérik, hogy idén is lesznek feledhetetlen pillanatok: Csobot Adél sokszor a könnyeivel küzd majd, Gáspár Laci őszintén elmondja a véleményét egy-egy versenyzőnek.

Puskás Peti idén is gondoskodik a vidám hangulatról és lesz olyan versenyző, akit ByeAlex azonnal vinne az élő show-ba.

FRISSÍTÉS: Közben eldőlt, hogy melyik mentor melyik  versenyzőkkel vág neki az élő shownak: Itt az X-Faktor 2021 TOP12

Szerinted melyik mentor versenyzője nyer idén? Melyik mentor melyik csapatot kapja?


A műsor hivatalos oldala: https://rtl.hu/xfaktor

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

öt × négy =

Scroll to top