X-Faktor 4. élő adás – kiesett Mehringer Marci

Mehringer Marci az elődöntőben esett ki az X-Faktorból

Mehringer Marci az elődöntőben esett ki az X-Faktorból

A négy, még versenyben maradt énekes az X-Faktor 2021 4. élő adásában két produkciót mutatott be. Az első dalhoz mindenki kapott maga mellé egy hazai sztárt, akivel duettet adtak elő. A második dalt viszont minden versenyző egyedül adta elő.

A négy versenyző, aki az X-Faktor jubileumi évadában a legjobb négy közé jutott: ALEE, Kamilla, Marci és Paulina. Ők szálltak versenybe a Fináléba jutásért a 4. élő showban. A kiesett X-Faktorosok már csak nézőként szurkolhattak társaiknak.

Nézzük, hogy zajlott a show!

Így zajlott le a 2021-es X-Faktor 4. élő adás

Ahogy említettem, minden versenyző egy hazai sztárt kapott maga mellé az este. Paulina Geszti Péterrel, Ferenczi Kamilla Tóth Verával, Mehringer Marci Lábas Vikivel, Alee pedig Manuellel együtt lépett színpadra.

Ezen az estén nem volt első és második kör. A versenyzők először a sztárduettben mutatták meg magukat, majd utána azonnal színpadra léptek az önálló produkciójukkal.

Így hamar eldőlt, hogy ki az, aki a két, biztosan döntőt jelentő szék közül egyikre leülhet.

Az elődöntőben elhangzott dalok

Kattints a dal címére és megnézheted a produkciót!

Miután az összes produkció lezajlott, a két lány állt biztos továbbjutásra. Kamilla és Paulina széket kapott a mentoroktól, így biztosan jutottak tovább az X-Faktor 2021 döntőjébe. ByeAlex két versenyzője közül az egyik csak a nézői szavazatok alapján juthatott tovább.

Végül a nézők ALEE-t juttaták tovább.

Kiesett Mehringer Marci az X-Faktorból. Szerintem ez így is nagy dolog, hogy a 2021-es tehetségkutató legjobb négy versenyzője közé jutott!

Szép volt Marci!

További tartalmak a műsor hivatalos oldalán: https://rtl.hu/xfaktor

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

11 − egy =

Scroll to top