X-Faktor döntő 2021 – ALEE a győztes!

Az X-Faktor döntősök a X. jubileumi tehetségkutatóban

Az X-Faktor döntősök a X. jubileumi tehetségkutatóban: Alee, Paulina és Karolina

Ki lesz az X-Faktor nyertese? Már csak ez az egy kérdés maradt a szombati döntőre Az adás előtt három énekes volt esélyes a győzelemre: Ferenczi Kamilla, Paulina és ALEE.

A végére minden kiderült. Már tudjuk ki az, aki csatlakozhat az eddigi győztesek jeles táborához. Emlékszel még rájuk? Ők a tehetségkutató eddigi nyertesei: Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi, Opitz Barbara, Ricco & Claudia, a USNK és legutóbb 2019-ben Ruszó Tibor.

Az X-Faktor nyertese és győztese 2021-ben

ALEE az X-Faktor 2021 győztese

ALEE az X-Faktor 2021 győztese

Az X-Faktor 10. évadának Döntőjében már nem a biztos továbbjutást jelentő székek, hanem a végső győzelem megszerzése volt a cél. A döntősök: Ferenczi Kamilla, Kocsis Paulina és Alee négy produkcióval készültek, ám volt, aki nem adta elő az összes dalát. A nézők már a produkciók közben szavazhattak az RTL 24 applikációján és sms-en arról, kiket szeretnének látni a döntő második felében. Amikor a versenyzők előadták mindkét produkciójukat, leállították a szavazást és kiderült, hogy Ferenczi Kamilla lett az X-Faktor 2021 harmadik helyezettje.

 

 

Kamilla esett ki először az X-Faktor döntőben

Kamilla esett ki először az X-Faktor döntőben

A versenyben maradt két versenyző Kocsis Paulina és Alee pedig még két dallal bizonyíthatott. Végül a nézők szavazatai alapján ALEE lett az X-Faktor 10. jubileumi évadának győztese.

Az X-Faktor 2021 döntőjében 729,129 érvényes szavazat érkezett.

Mit kapnak az X-Faktor döntősei? A nyeremény

Az első helyezett egy éven keresztül havi egy millióval lesz gazdagabb, azonban emellett további 15 millió forint áll rendelkezésre, amiből akár egy vagy több élő show-ba jutott versenyző is részesülhet, hogy beindíthassák a karrierjüket.

Az élő show-ba jutott versenyzők közül Paulina léphet fel a jövő évi Sziget fesztiválon.

A legfelvillanyozóbb előadó Paulina lett, aki a Ford Mustang Mach-E nagykövete lesz 1 éven át.

X-Faktor 2022-ben is!

Jövőre is lesz X-Faktor! Aki megirigyelte az idei döntősök sikereit, az EZEN AZ OLDALON jelentkezhet a 2022-es tehetségkutatóba.

Az élő show adásai a műsor után elérhetőek az RTL MOST+ platformon: ITT.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

20 + 12 =

Scroll to top