X-Faktor 3. élő adás – kiesett Mardoll és a The Harmonies

Mardoll esett ki először az X-Faktor 3. élő adásában

Mardoll esett ki először az X-Faktor 3. élő adásában

A 3. élő showra már csak hatan maradtak a versenyzők, a tét az elődöntőbe jutás volt. X-Faktor 3. élő adás 2021. december 4-én, szombaton. Végül Mardoll és a The Harmonies számára véget ért az X-Faktor. Lássuk a részleteket!

A nézők szavazataira végig számítottak az énekesek és az állva maradt lány csapat, mert az újabb székes feladat után, ketten búcsúztak a műsortól. A továbbjutást jelképező két székért végig hatalmas harc folyt.

Szombat este 20:00-kor ismét színpadra léptek az X-Faktor versenyzői, akik ezúttal két produkcióval szálltak versenybe a győzelemért.

Nézzük, hogy zajlott a 2021-es X-Faktor 3. élő adása!

Míg a múlt héten minden versenyző egy-egy dalt hozott, addig ezen a hétvégén már két produkcióval álltak a nézők elé. A korábban kiesett tehetségek nélkül, már csak hatan maradtak, akik megnyerhetik az X-Faktort. És az adás után tovább csökkent az esélyesek száma...

De kezdjük az elején!

Miller Dávid zenés belépője és a négy mentor bevonulása után kezdődött a show. Az első körben minden versenyző előadott egy számot, mely után egy énekestől - aki a nézőktől a legkevesebb szavazatot kapta - el is búcsúztunk.

Az első körben előadott dalok

Az X-Faktor 10. évadának versenyzői, a harmadik élő showban már két produkcióval léptek a közönség és a mentorok elé. A produkciók közben a nézők az RTL 24 applikációján és sms-en szavazhattak arról, kiket szeretnének látni a második fordulóban.

A dalokra kattintva meg tudod őket nézni!

Az első fordulóban a legkevesebb szavazatot Mardoll kapta a nézőktől, így ő búcsúzott az X-Faktortól. Ezzel Gáspár Lacinak egy énekese, Paulina maradt versenyben.

Ám az izgalmak itt még nem értek véget, mert következett a székes feladat.

A második körben előadott dalok

A mentorok és a nézők szavazatai alapján a továbbjutást jelentő székeken Mehringer Marci és Paulina foglaltak helyet.

A másik 3 döntős sorsáról újabb szavazás indult, mert a nézők még 2 versenyzőt továbbjuttathattak a szavazataikkal. A második fordulóban a továbbjutók táborához még csatlakozhatott ALEE és Ferenczi Kamilla így ők már biztosan ott lesznek jövő héten az elődöntőben.

The Harmonies kiesett az X-Faktor 3. élő showban
X Faktor harmadik élőshow 2021 december 4-én: Kiesett a lánycsapat

A legkevesebb szavazatot The Harmonies kapta így a lányok számára is véget ért az X-Fakor. Ezzel Csobot Adél versenyzői elfogytak, a mentornak egyetlen zenekara sincs már versenyben.

A versenyben maradt énekesek az X-Faktor 4. élő showban újra bizonyíthatnak a nézőknek és a mentoroknak. A TOP4 mezőnye: Paulina, Alee, Mehringer Marci és Ferenczi Kamilla.

A teljes adás visszanézhető az rtlmost+ platformon!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

egy + 8 =

Scroll to top