Zámbó Krisztián: I Would Do Anything For Love – Sztárban Sztár 2022

Egy újabb átváltozás. A Sztárban Sztár 8. évadának 5. adásában Zámbó Krisztián az I Would Do Anything For Love című számot adta elő. Kiderült, hogy ez a produkció meghozta-e a továbbjutást a versenyzőnek. Görgess lejjebb a videóhoz!

A 90-es évek egyik klasszikusával, Meat Loaf álarcát magára öltve bizonyította be a színpadon Zámbó Krisztián, hogy mindent megtenne a szerelemért!

Az ötödik élő showban 8 énekes/színész lépett fel. Itt megnézheted az adás összefoglalóját:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

A Sztárban Sztár 2022 5. élő showja 2022. március 6-án, vasárnap este ismét óriási rendkívüli alakításokat hozott. Minden énekes egy-egy önálló számmal próbálta meggyőzni a zsűrit és a közönséget: ő ebben az évadban a legsokoldalúbb előadó!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Vagy ezen az estén Zámbó Krisztián kiesést érdemelt volna? Te hogy döntöttél volna?

Zámbó Krisztián : I Would Do Anything For Love

A dal eredeti előadója: Meat Loaf. Vajon neki hogy sikerült volna élő showban ez a produkció? A Sztárban Sztár 8. évadának ez a showja tele volt remek előadásokkal, hihetetlen átváltozásokkal!

Mint ahogy korábban is...

A showban fellépő énekesek adásról-adásra megmutathatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni. Az elképesztő átváltozásokat profi háttércsapat segíti, így a műsor fellépői – ahogy az a videóban is látható - kinézetükben is megtévesztésig hasonlítanak azokhoz, akiknek a dalát előadták.

Vagy nagyon viccesen néznek ki...

De térjünk vissza Zámbó Krisztián produkciójára! Szerintem zseniális volt! Ahogy az I Would Do Anything For Love című dalt a Sztárban Sztár színpadán előadta!… És továbbjutott a következő élő adásba. Nem érdemtelenül!

Nagy szerepe volt ebben a Lékai-Kiss Ramóna, Papp Szabi, Makranczi Zalán és Kökény Attila összetételű zsűrinek és a nézőknek is.

Több változás is van a 2022-es műsorfolyamban: az adás teljes ideje alatt, az applikációs felület mellett, emelt díjas hívással is szavazhatnak a nézők a versenyzőkre. Ezen kívül pedig kibővült a színpad, az énekesek a korábbiaknál nagyobb helyszínen mutathatják be látványos produkcióikat.

De ne szaporítsuk tovább a szót!

AZ énekes a 2022-es Sztárban Sztár 5. élő showban az I Would Do Anything For Love című dalt adta elő. Ezzel továbbjutott a következő élő adásba. Nem érdemtelenül!

Remek alakítás volt, gratulálunk az előadónak és a maszkmestereknek is! Az énekes egyébként nem csak ezt a dalt adta elő zseniálisan, de a későbbi, 6. élő showban is remekül teljesített. Zámbó Krisztián a Crazy című dallal mégis kiesett a Sztárban Sztárból. Sajnálom!

Forrás: TV2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

18 − 13 =

Scroll to top