Zámbó Krisztián : I’m Too Sexy – Sztárban Sztár 2022

Egy újabb átváltozás. A Sztárban Sztár 8. évadának 4. adásában Zámbó Krisztián az I’m Too Sexy című számot adta elő. Kiderült, hogy ez a produkció meghozta-e a továbbjutást a versenyzőnek. Görgess lejjebb a videóhoz!

A Right Said Fred énekeseként állt színpadra a negyedik élő show-ban Zámbó Krisztián! Nézd vissza most a produkciót!

A negyedik élő showban 9 énekes/színész lépett fel. Itt megnézheted az adás összefoglalóját:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

A Sztárban Sztár 2022. évadának 4. élő showja 2022. február 27-én, vasárnap este ismét óriási átváltozásokat hozott. Minden énekes egy-egy önálló számmal próbálta meggyőzni a zsűrit és a közönséget: ő ebben az évadban a legsokoldalúbb előadó!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Vagy ezen az estén Zámbó Krisztián kiesést érdemelt volna? Mi lett volna a Te döntésed?

Zámbó Krisztián : I’m Too Sexy

A dal eredeti előadója: Right Said Fred. Vajon neki hogy sikerült volna élő showban ez a produkció? A 2022-es Sztárban Sztár ezen az estén tele volt remek előadásokkal, hihetetlen átváltozásokkal!

Ahogy eddig is...

A műsorban szereplő énekesek adásról-adásra megmutathatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni. Az elképesztő átváltozásokat profi háttércsapat segíti, így a műsor fellépői – ahogy az a videóban is látható - kinézetükben is megtévesztésig hasonlítanak azokhoz, akiknek a dalát előadták.

Vagy nagyon viccesen néznek ki...

De térjünk vissza Zámbó Krisztián produkciójára! Szerintem zseniális volt! Ahogy a I’m Too Sexy című dalt a Sztárban Sztár színpadán előadta!… És továbbjutott a következő élő showba. Csak így tovább!

Nagy szerepe volt ebben a Lékai-Kiss Ramóna, Papp Szabi, Makranczi Zalán és Kökény Attila összetételű zsűrinek és a nézőknek is.

Több változás is van a 2022-es évadban: az adás teljes ideje alatt, az applikációs felület mellett, emelt díjas hívással is szavazhatnak a nézők a versenyzőkre. Ezen kívül pedig kibővült a színpad, az énekesek az eddiginél nagyobb helyszínen mutathatják be látványos produkcióikat.

Egy szónak is száz a vége.

Zámbó Krisztián a 2022-es Sztárban Sztár 4. élő adás során a I’m Too Sexy című dalt adta elő. Ezzel továbbjutott a következő élő showba. Csak így tovább!

Óriási alakítás volt, gratulálunk az előadónak és a maszkmestereknek is! Az énekes egyébként nem csak ezt a dalt adta elő zseniálisan, de a 5. élő showban is remekül teljesített. Zámbó Krisztián az I Would Do Anything For Love című dallal továbbjutott a következő élő adásba. Nem érdemtelenül!.

Forrás: TV2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenegy − 2 =

Scroll to top